Video

Jag jobbar med produktion av video av alla slag. Dokumentation, utbildning, reklamfilm eller spelfilm och hjälper dig hela vägen – från att spåna idéer till att eventuellt skriva manus och genom hela produktionen av den slutgiltiga produkten. Tillsammans diskuterar vi omfattning, vision och förutsättningar, leverans kan ske på en DVD, via en publiceringssajt på internet eller på annat sätt som passar dina behov.

Föreviga ditt event, konsert, konferens och naturligtvis ditt bröllop!

Spelfilm ”Armaniac – tailor to the evil”

Spelfilm som jag skrev, filmade och klippte, inspirerad av web-serien Dr Horrible’s sing-along blog. Musiken är skapad och inspelad av Johan Bjurling.

Spelfilm: Ett himmelskt möte

På en större bolagskonferens ville SWECO Energuide ha en sketch-aktig film med anställda i rollerna och VD i framträdande roll. Jag skrev manus, filmade och klippte ihop.

Konsert: Vokalgruppen Gabbahey på Boulevardteatern

Kompisarna i Gabbahey gjorde väldigt proffsiga scen-produktioner och jag hjälpte dem att filma och ta fram promotion-underlag.

Konstfilm för Videomaraton – Syndabock

En tävling där man spelar in, redigerar och skickar in den färdiga filmen på 48 timmar. Det var kul och lärorikt, men resultatet blev lite väl konstnärligt och skumt! 😀