Jag har fotat en del för Stockholms Filmfestival i år, det är en helt ny upplevelse. Spännande till en början, men också lite konstigt. Så lätt det var att få ett volontärpass, som ger fri entré till alla filmer (i mån av plats). Med tanke på att så väldigt få bilder verkligen publiceras på webbsidan hade jag små förhoppningar, men tyckte ändå att det var kul att få lära känna kameran lite mer, och förstå hur den funkar i snabba situationer.

Ett av mina pass var på världspremiären av Tova Magnussons ”Fyra år till”, och där lyckades jag faktiskt gå igenom alla filter och nästan alla bilder som publicerades från det eventet är det jag som har tagit. Mycket stolt! :-)

Tova Magnusson på premiären av "Fyra år till"

”Fyra år till” på Stockholms Filmfestivals hemsida

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *